Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

Премиера на пиесата „Актрисата“ в Народния театър „Иван Вазов“
Премиера на пиесата „Актрисата“ в Народния театър „Иван Вазов“
прочети повече
Почетна грамота за благотворителна дейност
Почетна грамота за благотворителна дейност
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

Мисия

Мисията ни е да работим за водещи компании, обществени и административни институции, за проектиране, реставрация  и изграждане на съвременни урбанизирани пространства, отличаващи се с уникална визия за работа и обитаване. Ние проектираме, строим  и реновираме сгради, съвместно с прилежащата им инфраструктура, разбирайки отговорността, която носим за положителното им въздействие върху качеството на социално-обществения живот.
 
Политика на ЕКСА Груп е да осигурява здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, за което въведе Интегрирана система за управление по международните стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001 и националните нормативни наредби и закони.Фирмата предоставя социални придобивки на работното място и за свободното време за служителите си.

ЕКСА Груп  спазва принципите на Програмата на ООН за развитие (UNDP) в областта на корпоративната социална отговорност, както и спонсорира националната култура и изкуство, обществени институции, социално слаби лица, християнски храмове и медийни прояви. (прочети повече) 
Мисия
Екип
Награди
Международни проекти
Публикации и препоръки


Православен храм Св. Архангел Михаил - София


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa